18 października 2020

Zakład Przetwórstwa Mięsnego

Obiekt liczy ok 10 000 m2, a cała jego infrastruktura techniczna została stworzona od podstaw. Inwestycja powstała na 11-hektarowej działce. W pierwszym etapie powstał trzykondygnacyjny budynek produkcyjny z częścią magazynową (magazyn materiałów pomocniczych, chłodnia, mroźnia) i socjalno-biurową. Zakład specjalizuję się w produkcji przetworów mięsnych dla sieci restauracji McDonald’s w Polsce i za granicą.

 Wszystkie realizacje Przemysłowe i Logistyczne 

Chętnie przedstawimy Państwu więcej informacji odnośnie naszych usług podczas rozmowy telefonicznej.

Wybierz odpowiedni region i skontaktuj się klikając w przycisk "ZADZWOŃ TERAZ"

REGION ZACHODNI

KAMIL FRĄCEK

Business Development Manager

REGION WSCHODNI

WOJCIECH ZDZIEŃKOWSKI

Business Development Manager

REGION POŁUDNIOWY

PIOTR PRZYBYŁ

Head of Development Department

Ta strona korzysta z ciasteczek aby świadczyć usługi na najwyższym poziomie. Dalsze korzystanie ze strony oznacza, że zgadzasz się na ich użycie.